Pompe de caldura CTC deja și în Moldova.

ianuarie 3, 2023

Pompa de caldura CTC, un produs premium, calitate suedeză.

Cu o experiență de 100 de ani, CTC lucrează activ pentru o societate durabilă, fără combustibili fosili. Produsele sunt dezvoltate și fabricate toate în Suedia. Oferă o gama largă de produse, precum pompe de caldura geotermale, pompe de caldura aer/apa, module interioare, rezervoare de stocare etc.

Rădăcinile CTC datează din 1923, când au început să încălzească casele suedeze. Cazanele verzi marca CTC au furnizat căldură catre milioane de gospodării din Europa. Au fost primii ce au adus pe piață boilere de incalzire cu preparare incorporata a apei calde si au fost primii care au lansat pompe de caldura aer/apa. Prin urmare, nu este exagerat să spunem că CTC creat industria pompelor de căldură.

CTC este unul dintre cei mai importanți producători de produse de încălzire din Europa. Se află în Suedia și împreună cu  Bentone și Turboflame facem parte din  grupul Enertech AB  , care are vânzări în întreaga lume.

CTC reprezintă siguranță, calitate și durabilitate!

 

Parteneriatul CTC-CVADRO THERM.

 

  • În luna iulie 2022 am luat legătura cu unul dintre cei mai mari producători de pompe de căldură din Suedia.
  • În luna august 2022 am efectuat o vizită la fabrica CTC din Ljungby. În urma acestei vizite am fost familiarizați cu gama largă de produse și ne-am convins că CTC respectă cele mai înalte standarte de calitate.

 

  • În luna noiembri 2022 în urma cursurilor online efectuate de către CTC toată echipa Cvadro Therm a fost a fost familiarizată cu produsele CTC.
  • În luna decembrie 2022 în Republica Moldova, showroomul Cvadro Therm, apar primele pompe de căldura marca CTC. Modelul de pompa de caldura geotermală CTC GSI şi modelul de pompa de caldura aer-apă CTC EcoAir 600M .

  • Din 2023 pompele de caldura marca CTC sunt disponibile şi pe piaţa din Republica Moldova.

 

Lista Produse

Nu ai niciun produs în coș.