Despre noi

Echipa Cvadro

Cvadro Therm iți oferă posibilitatea de a folosi utilaje și tehnologii energo-eficiente pentru a-ți îndeplini visurile.

Compania își concentrează eforturile în dezvoltarea și promovarea tehnologiilor bazate pe eficiență energetică, care contribuie la reducerea cheltuielilor de consum comparativ cu sistemele tradiționale de încălzire.

Clienții noștri pot fi siguri că le vom oferi soluții și echipamente cu care vor obține mai multe economii și un randament mai mare, indiferent dacă sunt acasă, la serviciu, sau oriunde în lumea din care fac parte.

Succesul nostru este bazat pe încrederea clienților, pe calitatea și eficiența tuturor produselor și serviciilor furnizate. În acest scop investim constant în tehnologii de ultimă generație pentru a ține pasul cu cele mai noi tendințe din domeniul sistemelor de încălzire, ventilare și climatizare. La acestea adăugam cunoștințele și experiența acumulată de către echipa noastră în cei peste 14 ani de activitate. Ei dau valoare companiei și participă în mod esențial la succesul acesteia, fiind împreună responsabili pentru îndeplinirea misiunii noastre. Inginerii noștri calificați și cu abilități profesionale avansate sunt mereu la dispoziția consumatorului.

Dispunem de tehnologii performante necesare pentru o bună realizare a proiectelor de orice complexitate: blocuri de locuit și case rezidențiale, obiecte comerciale și industriale.

Noi suntem pentru a vă oferi sprijinul și experiența specialiștilor în domeniul soluțiilor avantajoase de încălzire, ventilare și climatizare. Recunoaștem că performanța echipamentelor, calitatea lucrărilor executate și motivarea personalului sunt factorii principali în atingerea succesului.