Cvadro Therm iți oferă posibilitatea de a
folosi utilaje și tehnologii energo-eficiente
pentru a-ți îndeplini visurile.

Chiar de la înfiinţare, compania Cvadro Therm SRL, își concentrează eforturile în dezvoltarea și promovarea tehnologiilor energo eficiente, care, comparativ cu sistemele tradiționale de încălzire contribuie la reducerea cheltuielilor de consum. Datorită experienţei acumulate în ultimul deceniu, am reuşit să ne extindem compania, având unele din cele mai mari proiecte în materie de încălzire din ţară, astfel am câştigat încrederea a mii de clienţi. Ne-am impus ca experţi în materie de pompe de căldură aer-apă şi geotermale, climatizare, accesorii pentru instalaţii si soluţii de proiectare a acestora.

ula

Succesul nostru

Toţi inginerii din echipa noastra au peste 10 ani de experienţă în lucrul cu pompele de căldură, timp în care au furnizat constant cele mai bune soluţii pentru mii de proiecte din întreaga ţară.
Clienții noștri pot fi siguri că le vom oferi soluții și echipamente datorită cărora vor obţine economii de până la 80% la încălzire și un randament energetic maxim, indiferent dacă sunt acasă, la serviciu, sau în vacanţă.

ula

În prezent suntem distribuitori exclusivi in R.Moldova pentru mărci internationale consacrate precum:CTC,Panasonic,Aspol,General Fittings, Ingremio,Aerauliqua,Klimaoprema,Brugg,Emmeti,Olimpia Splendid,Eurapo,Soprema,Unatherm,Calpak etc.

ula

Cerere de ofertă

Lasă datele tale de contact și consultantul
nostru te va apela în timpul apropiat.