Panasonic lansează purificatorul de aer portabil nanoe™ X

ianuarie 6, 2023

LAS VEGAS, NV – Astăzi, la CES 2023, Panasonic Automotive Systems Company of America, un furnizor de automobile de nivel 1, anunță lansarea filtrului de aer portabil pentru vehicule nanoe™ X care asigură și protejează puritatea aerului. Acest purificator de aer nu numai că reduce mirosurile, dar ajută la inhibarea virușilor, bacteriilor, mucegaiului și alergenilor, atât în ​​aer, cât și pe suprafețe. Eliminarea acestor substanțe periculoase poate asigura un aer mai curat pentru toți cei aflați în vehicul, pentru o experiență generală de conducere mai sănătoasă. Purificatorul de aer va fi expus la standul Panasonic.

Detalii despre produs: https://cvadro.md/produs/purificator-portabil-de-aer-panasonic-f-gpt01rkf/

Purificator de aer Panasonic Automotive nanoeX

Tehnologia unică, patentată de la Panasonic, nanoe X, a fost utilizată într-o gamă largă de produse, de la uscătoare de păr la aparate de aer condiționat până la soluții de calitate a aerului interior; este acum implementat într-un produs nou, portabil în vehicul, care asigură că mașinile pot oferi o cabină mai sănătoasă cu aer mai curat. Având în vedere că șoferii americani petrec în medie peste 17.600 de minute la volan în fiecare an 1 , inovații precum filtrul de aer pentru vehicule nanoe X pot îmbunătăți confortul și calitatea mediului în care oamenii își petrec atât de mult timp.

Tehnologia nanoe X de la Panassonic s-a dovedit atât de eficientă în cât din 2023 toate sistemele de ventilare din automobilele marca Land Rover și Jaguar au încorporat sistemul de filtrare nanoe X. Detalii aici.

 

Jaguar Land Rover a colaborat cu Perfectus Biomed Ltd, un laborator de microbiologie și virologie de top, pentru a efectua testul de lider mondial în laborator cu cameră etanșă, conceput pentru a simula un sistem de ventilație al vehiculului în modul de recirculare pe un ciclu de 30 de minute. Cercetarea independentă a arătat că virușii și bacteriile au fost inhibate cu până la 97%.

Tehnologia inovatoare Nanoe™ X de la Panasonic a fost testată și pe noul coronavirus (SARS-CoV-2*) de către Texcell, o organizație globală de cercetare specializată în testarea virală și imunoprofilare și este unul dintre laboratoarele din lume cu permisiunea de a testa împotriva coronavirus nou. S-a descoperit că peste 99,995% din virus a fost inhibat în timpul testului de laborator de două ore***

Purificatorul de aer Panasonic Automotive nanoeX se sprijină într-un suport pentru pahare din vehicul

Tehnologia patentată nanoe X folosește radicali hidroxil dovedit 2 pentru a inhiba substanțele nocive și pentru a reduce intensitatea mirosului. „Nanoe” sunt particule de apă atomizată electrostatică de dimensiuni nanometrice produse prin aplicarea unei tensiuni înalte apei colectate din aer și conțin radicali hidroxil (componente foarte reactive) care acționează cu ușurință asupra diferitelor substanțe. Nanoe X de la Panasonic preia acest proces de producere a radicalilor hidroxil și îl crește exponențial în comparație cu produsele convenționale, oferind următoarea evoluție a calității aerului din cabină.

Produsul de purificare a aerului nanoe X este certificat de California Air Resource Board (CARB), precum și de UL-ETL, Underwriters Laboratories și Electrical Testing Laboratory, două autorități de testare și certificare pentru standardele de siguranță din SUA pentru iluminat, electronică, materiale și echipamente. Pe lângă abordarea sa științifică avansată și certificarea de siguranță, purificatorul de aer nanoe X oferă o funcționare și activare simplă, curățând cabinele mașinilor în aproximativ două ore la un sunet la nivel de șoaptă de aproximativ 36 de decibeli. Produsul aftermarket este alimentat prin USB și se poate adapta la majoritatea mărcilor sau modelelor de vehicule. Fără a fi necesară reglarea sistemului de filtrare a aerului instalat din fabrică al vehiculului, purificatorul de aer Panasonic nanoe X poate fi plasat manual în suporturile pentru pahare ale majorității vehiculelor.

CUM FUNCŢIONEAZĂ GENERATORUL F-GPT01RKF?

Dispozitivul condensează umiditatea din atmosferă și trece prin ea o descărcare electrică de înaltă tensiune. Acest lucru contribuie la formarea în fiecare secundă a mai mult de 4,8 trilioane de radicali hidroxil încărcați negativ acoperiți cu o peliculă de apă. Ca urmare, prelungește timpul de acțiune al radicalilor hidroxil de zece ori (de la 1 la 10 secunde).

CURĂȚAREA BIOLOGICĂ A AERULUI
Când un astfel de radical întâlnește particule de viruși sau bacterii, sarcina sa negativă creează o reactivitate ridicată cu hidrogenul încărcat pozitiv, care este o parte integrantă a învelișului viral. Ca rezultat, ionul de hidrogen H+ este separat de învelișul virusului, distrugându-l astfel. În același timp, se combină cu radicalul hidroxil OH – Nanoe X, unde creează apă obișnuită, rămășițele virusului devin complet inofensive.

UNDE PUTEȚI UTILIZA PANASONIC MOBIL CLEANER
Generatorul de particule Nanoe X (modelul F-GPT01RKF) este ideal pentru a fi utilizat în:

mașină (mașina este considerată a doua casă, mulți oameni petrec mult timp acolo la serviciu sau în călătorii);
la hotel (convenient de luat cu tine în călătorii de afaceri sau în vacanță);

 

Lista Produse

Nu ai niciun produs în coș.