EnergyFlex, posibilitatea de a alege

aprilie 21, 2023

Vă puteți conecta și completa sistemul de încălzire cum doriți, când doriți.

 

EnergyFlex este o soluție unică, prezentă pe toate pompele de căldură și modulele interioare CTC. EnergyFlex vă oferă libertatea de a conecta altă sursă de încălzire, piscina sau rezervorul de apă, într-un mod cât mai ieftin, într-un singur sistem. Fundamentul unui sistem de încălzire prietenos cu mediul, economic și flexibil este o pompă de căldură CTC. Apoi conectează-te la unul dintre rezervoarele noastre inteligente all-in-one și ești gata pentru orice – indiferent dacă vorbim de pompe de căldură aer-apă sau pompe de căldură geotermale. La CTC, am dezvoltat mereu principiul sistemelor flexibile. De aceea, atunci când investiți într-o pompă de căldură de la noi, veți beneficia întotdeauna de EnergyFlex. Fundamentul EnergyFlex este pompa de căldură.

Începeți acum, adăugați mai târziu.

Începe cu o pompă de căldură. Apoi vă puteți completa sistemul de încălzire cu aproape orice doriți: panouri solare, rezervoare de apă, cazane pe gaz, lemn, electricitate sau peleți.

Libertate fără costuri suplimentare

Cel mai important, această flexibilitate nu implică costuri suplimentare. Vine ca standard pe toate pompele noastre de căldură. Fără bătău de cap și soluții inginerești complexe. În schimb, porniți, controlați și începeți să vă bucurați. Și economisiți bani.

Încălzire geotermală

Încălzirea geotermală, cea mai ieftină sursă de încălzire.

Cu o pompă de căldură geotermală marca CTC puteți reduce cu până la 85% din costurile pentru încălzire.

O pompă de căldură geotermală îți încălzește locuința utilizând căldura solară stocată în sol. Pentru a accesa această resursă energetică, pe șantier, în pământ, sunt forate sonde cu o lungime totală de 300-500 m. Fluidul care circulă în sonde este încălzit de căldura solară acumulată în pământ. Fluidul trece prin pompa de căldură, într-un sistem închis, unde compresorul crește temperatura folosind agentul frigorific și schimbătoarele de căldură. Pompa de căldură distribuie apoi căldura către sistemul de încălzire al casei, astfel încât să obțineți toată căldura și apa caldă de care aveți nevoie.

Modele:

CTC GSI 600

CTC EcoPart i600M

CTC EcoPart 600M

Pompă de căldură aer/apă

O pompă de căldură aer-apă transformă energia aerului în căldură și apă caldă. Deoarece nu necesită foraje este ușor de instalat.

Cu o pompă de căldură aer-apă CTC, economisești până la 75% din costurile de încălzire. Energia folosită este gratuită, ecologică și ajută la reducerea emisiilor de CO₂.

 

CTC are două tipuri de pompe de căldură aer-apă.

Pompe de căldură cu compresor inverter și pompe de căldură ON/OFF.

Modele:

CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 400

CTC CombiAir

Încălzirea piscinei

Încălzește piscina și economisește bani în același timp!

Când investiți într-o piscină, este o idee bună să vă revizuiți întregul sistem de încălzire. Dacă aveți un cazan sau o pompă de căldură veche, poate fi timpul să faceți o actualizare la o nouă pompă de căldură care poate încălzi și piscina. Cu CTC Energyflex, aveți toate oportunitățile de a vă completa sistemul, indiferent de tipul de pompă de căldură.

 

 

În lunile de vară, când necesitățile de încălzire ale casei sunt reduse, ideal este să utilizați pompa de căldură pentru a încălzi piscina. În această perioadă capacitatea de încălzire este mai mare și, prin urmare, puteți încălzi piscina la un cost redus.

 

Prețul pentru încălzire variază în funcție de cât de caldă doriți să fie piscina, dimensiunea piscinei, cât de cald este aerul, daca este izolată si unde se află piscina.

 

Dacă vă completați pompa de căldură cu cardul de expansiune Energyflex de la CTC și un schimbător pentru piscină, veți economisi până la 75% din costul de încălzire al piscinei.

Rezervor all-in-one

CTC EcoZenith i555 Pro poate controla toate componentele unuia sau mai multor sisteme de încălzire: încălzirea solară și a piscinei, rezervoare auxiliare de apă caldă și tampon, cazane electrice, pe lemne, petrol, gaz și peleți. Poate chiar controla mai multe tipuri de pompe de căldură și poate alege pe care să o opereze pentru a obține economii maxime. CTC EcoZenith i555 Pro are mai multe conexiuni pe laterale. Acest lucru oferă instalații de țevi ordonate și simple și  posibilitatea de a extinde cu ușurință sistemul în viitor. Complementează-te cu pompele de căldură sau cazanele CTC și ai posibilități nelimitate de a crea un sistem de încălzire flexibil. Dacă doriți încălzire solară, CTC EcoZenith i555 Pro este echipat cu control solar și o buclă solară lungă de 10 metri.

Panouri solare

O sursă de energie durabilă și ecologică

 

Cu panouri solare produceți propria energie electrică. Cea mai bună soluție este combinarea panourilor solare cu o pompă de căldură. Soarele este o sursă durabilă de energie. În timp ce faci economii, contribui la un mediu mai curat.

Află mai multe despre CTC aici: https://ctc-heating.com/om-oss/ctc-100ar-2

 

Lista Produse

Nu ai niciun produs în coș.