Grile de ventilare pentru tavan din gips

august 22, 2023

Grile de ventilare pentru tavan din gips ERGOVENT Rondo au excelat la premiile Red Dot, cunoscute sub numele de Oscarurile lumii designului, organizate în Germania. Difuzoarele companiei Lituaniene au câştigat premiul în categoria „designul produselor de ventilare şi condiţionare a aerului”. Soluţia inovativă i-a permis ERGOVENTULUI să strălucească printre cele peste 20,000 de produse din întreaga lume.

Noul trend în lumea designului interior.

Grilele de ventilare pentru tavan din gips ERGOVENT Rondo transformă ieșirile de ventilație ale unui sistem de recuperare a căldurii într-un accent elegant al casei. Datorită faptului că sunt instalate la același nivel cu corpurile de iluminat încastrate sau profilele LED tencuite difuzoarele creează tavan neted și plăcut din punct de vedere estetic. Alt avantaj este că praful nu se acumulează în jurul lor, difuzorul nu direcționează aerul în tavan. În plus, tencuiala este un material antistatic, astfel încât praful nu este atras de suprafața difuzorului în sine.

Grilele convenționale de tavan și-au îndeplinit funcția, dar din cauza designului lor ce a stagnat mult timp nu au satisfăcut dorințele atât a consumatorilor, cât și a designerilor. Tendința minimalismului predomină de ceva timp pe piață, majoritatea detaliilor inutile au fost ascunse și asortate cu anumite suprafețe, pentru a minimiza „povara” detaliilor tehnice din interior. Această tendință a afectat în primul rând iluminatul, electrocasnicele și în final difuzoarele de ventilație.

ERGOVENT a reușit să creeze un difuzor care nu numai că oferă o imagine finală plăcută pe tavan, ci și își îndeplinește funcția impecabil. Difuzorul este ușor și rapid de instalat în tavanele din gips carton, etanșat și este vopsit cu aceeași vopsea ca întreaga suprafață a tavanului pentru a obține un aspect fără sudură. Fără rame metalice, doar un difuzor rotund elegant. Această soluție simplă dar inovativă se încadrează perfect în orice tip de interior, fară al îngreuna. 

O soluție de ventilare sustenabilă și de lungă durată

Grile de ventilare pentru tavan din gips ERGOVENT Rondo sunt foarte apreciate nu numai pentru designul lor minimalist, ci și pentru funcționarea lor silențioasă. Îmbunătățirile aerodinamice ale capacului reduc cantitatea de vârtejuri de aer, făcând difuzorul mai puțin zgomotos și asigurând mai mult confort în acasă. Difuzoarele de ventilație fără garnitură ERGOVENT sunt realizate dintr-un material complet natural – ipsos(ghips) pur. Din aceste motive, utilizatorii pot fi siguri că este o soluție durabilă și de lungă durată pentru locuința lor, fără a fi nevoie de o întreținere suplimentară. Instalatorii aleg ERGOVENT pentru instalarea sa rapidă și ușoară.

Best-selling în Lituania

Clienții au ajuns să iubească difuzoarele încastrate Ergovent datorită instalării lor rapide și ușoare, calității excelente a produselor și serviciilor, siguranței operaționale și funcționării silențioase. Conform datelor recente ale cercetării de piață, difuzoarele fără cadru Ergovent sunt cele mai vândute difuzoare din gips fără cadru din Lituania, Europa de Nord.

A intrat pe peste 20 de piețe externe

Calitatea și fiabilitatea difuzoarelor de ventilație fără cadru sunt poate cel mai bine demonstrate de recunoașterea lor internațională. Pe lângă cel mai renumit premiu pentru design de produse Red Dot din lume, compania a primit și alte nominalizări prestigioase, cum ar fi German Innovation Award’23 și Design Plus Award la expoziția internațională ISH 2023. Mai mult, în doar doi ani, ERGOVENT a intrat pe 23 de piețe externe, iar în viitorul apropiat, compania se așteaptă să-și extindă gama de produse cu o serie de produse noi în categoria ventilației.

Aruncă o privire mai atentă la ERGOVENT Rondo, câștigător al premiului pentru cel mai bun design de produs.

Lista Produse

Nu ai niciun produs în coș.