De ce să alegi o pompă de căldură de la CTC?

noiembrie 12, 2023

Despre CTC

Cu o experienţă de peste 100 de ani, CTC lucrează pentru pentru a obţine o societate fără combustibili fosili. Toate produsele sunt dezvoltate și fabricate în Småland, Suedia. Oferim o gamă largă de produse, cum ar fi pompe de căldură geotermale, pompe de căldură aer-apă, module interioare, rezervoare de stocare etc.

Rădăcinile noastre datează din 1923, atunci când am început să încălzim casele suedeze. Cazanele noastre verzi au furnizat căldură milioanelor de gospodării din Europa. Am fost primii care au introdus boilere cu încălzire a apei încorporată și am fost primii care au lansat pompe de căldură aer-apă. Deci nu este exagerat să spunem că anume noi am pus bazele industriei pompelor de căldură.

CTC este unul dintre cei mai importanți producători de pompe de căldură din Europa. Ne aflăm în Småland și împreună cu Bentone și Turboflame facem parte din grupul Enertech AB, care are vânzări în întreaga lume.

CTC reprezintă securitate, calitate și durabilitate!

Calitate

Calitate ISO-9001

Datorită calității produselor noastre clienții au încredere în noi. Calitatea în tot ceea ce facem, de la dezvoltare, producție, marketing, vânzare, servicii și suport, este crucială atât pentru clienții noștri, cât și pentru noi. Prin urmare, trebuie să îmbunătățim în mod continuu calitatea noastră prin:

  • Organizarea, sistemul de calitate și metodele de lucru sunt revizuite și adaptate în mod continuu la nevoile existente, experiențele dobândite și informațiile de la clienții și angajații noștri și/sau cerințele autorităților.
  • Livrarea de produse care funcționează conform specificațiilor și performanțelor, la timp și în cantitatea corectă.
  • Îndeplinirea sau depășirea așteptărilor și intereselor clienților.

Vă puteți conecta și completa sistemul de încălzire cum doriți, când doriți.

 

EnergyFlex este o soluție unică, prezentă pe toate pompele de căldură și modulele interioare CTC. EnergyFlex vă oferă libertatea de a conecta altă sursă de încălzire, piscina sau rezervorul de apă, într-un mod cât mai ieftin, într-un singur sistem. Fundamentul unui sistem de încălzire prietenos cu mediul, economic și flexibil este o pompă de căldură CTC. Apoi conectează-te la unul dintre rezervoarele noastre inteligente all-in-one și ești gata pentru orice – indiferent dacă vorbim de pompe de căldură aer-apă sau pompe de căldură geotermale. La CTC, am dezvoltat mereu principiul sistemelor flexibile. De aceea, atunci când investiți într-o pompă de căldură de la noi, veți beneficia întotdeauna de EnergyFlex. Fundamentul EnergyFlex este pompa de căldură.

Încălzire geotermală

Încălzirea geotermală, cea mai ieftină sursă de încălzire.

Cu o pompă de căldură geotermală marca CTC puteți reduce cu până la 85% din costurile pentru încălzire.

O pompă de căldură geotermală îți încălzește locuința utilizând căldura solară stocată în sol. Pentru a accesa această resursă energetică, pe șantier, în pământ, sunt forate sonde cu o lungime totală de 300-500 m. Fluidul care circulă în sonde este încălzit de căldura solară acumulată în pământ. Fluidul trece prin pompa de căldură, într-un sistem închis, unde compresorul crește temperatura folosind agentul frigorific și schimbătoarele de căldură. Pompa de căldură distribuie apoi căldura către sistemul de încălzire al casei, astfel încât să obțineți toată căldura și apa caldă de care aveți nevoie.

Modele:

CTC GSI 600

CTC EcoPart i600M

CTC EcoPart 600M

Pompă de căldură aer/apă

O pompă de căldură aer-apă transformă energia aerului în căldură și apă caldă. Deoarece nu necesită foraje este ușor de instalat.

Cu o pompă de căldură aer-apă CTC, economisești până la 75% din costurile de încălzire. Energia folosită este gratuită, ecologică și ajută la reducerea emisiilor de CO₂.

 

CTC are două tipuri de pompe de căldură aer-apă.

Pompe de căldură cu compresor inverter și pompe de căldură ON/OFF.

Modele:

CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 400

CTC CombiAir

Rezervor all-in-one

CTC EcoZenith i555 Pro poate controla toate componentele unuia sau mai multor sisteme de încălzire: încălzirea solară și a piscinei, rezervoare auxiliare de apă caldă și tampon, cazane electrice, pe lemne, petrol, gaz și peleți. Poate chiar controla mai multe tipuri de pompe de căldură și poate alege pe care să o opereze pentru a obține economii maxime. CTC EcoZenith i555 Pro are mai multe conexiuni pe laterale. Acest lucru oferă instalații de țevi ordonate și simple și  posibilitatea de a extinde cu ușurință sistemul în viitor. Complementează-te cu pompele de căldură sau cazanele CTC și ai posibilități nelimitate de a crea un sistem de încălzire flexibil. Dacă doriți încălzire solară, CTCEcoZenith i555 Pro este echipat cu control solar și o buclă solară lungă de 10 metri.

Lista Produse

Nu ai niciun produs în coș.