Colectoare geotermale Aspol

octombrie 30, 2022

NERGEO este un sistem hidraulic echilibrat dezvoltat pentru Collet energia geotermală din sistemul sursă la sol ground.Energeo este o soluție tehnică completă, foarte unic, care este în conformitate cu cerințele de mediu și riguroase ale tehnologiilor criterii de energie regenerabilă. Mai mult decât atât, eficiența, fiabilitatea și simplitatea de asamblare a unui sistem complet Energeo facilitează instalarea de pompe de căldură din surse subterane și constituie o serie de avantaje foarte apreciate de către piața europeană.

Omogenitatea materialului (HDPE / RC) a sistemului Energeo asigură o exploatare pe termen lung de încredere în condiții meteorologice schimbătoare. Sistemul Energeo este adaptat la o presiune de aspect, termic și chimic pentru a transporta orice căldură care transportă anti-îngheț, cum ar fi o soluție de apă de saramură sau glicol.

colectorul secțiunii multiple este o componentă esențială a sistemului Energeo. colector colector oferă următoarele funcții:

distribuirea eficientă a mediului către schimbătoare de căldură verticale sau orizontale și de transport a energiei geotermale prin conducta de alimentare către pompa de căldură anti-congelare;

central de control și de reglare a fluxului de fiecare circuit, secțiunea supapă de aer pentru aerisire ușoară;

distribuitor bine / dulapuri oferă atât, cea mai mare siguranță mecanică a colectorului și accesul ușor de întreținere pentru service.

puțuri și tablouri de comandă sunt echipate cu colectoare de HDPE cu două configurații standard diferite destinate echilibrului flux eficient:

tăiat cu bile supape supape / gate în mod alternativ – de tip „D”;

fluxul de gardieni cu debitmetre – de tip „R”.

Sistemul include Energeo debitmetre cu următorul interval de curgere:

tip A: interval de 2 ÷ 12 dm3 / min;

Tip B: Gama de 8 ÷ 38 dm3 / min;

Tipul C: intervalul 20 ÷ 70 dm3 / min;

tip RT: intervalul 5 ÷ 50 dm3 / min.

Debitmetrele de tipurile A, B, C sunt debitmetre liniare, RT debitmetrului este unghiulară by-pass flowmeter. În cazul în care comanda RT debitmetrului se aplică taxe suplimentare. Debitmetrele de tipurile A, B, C sunt incluse ca standard în lista de prețuri de catalog.

Lista Produse

Nu ai niciun produs în coș.