100% Panasonic, ADN-ul calității japoneze

ianuarie 6, 2023

La Panasonic credem că cel mai bun aparat de aer condiționat este cel care funcționează liniștit și eficient, minimizând impactul său asupra mediului

Utilizatorilor care se bazează pe produsele noastre le sunt garantaţi mulți ani de performanță, fără a fi nevoie de întreținere constantă. În conformitate cu procesul nostru riguros de proiectare și dezvoltare, aparatele de aer condiționat Panasonic sunt supuse unei serii de teste riguroase pentru a le asigura eficacitatea și fiabilitatea pe termen lung.

Calitate in conformitate cu standardele internationale

Panasonic încearcă mereu să ofere cea mai înaltă calitate cu cel mai mic impact posibil asupra mediului.

Fiabilitatea pieselor individuale.

Aparatele de aer condiționat Panasonic îndeplinesc toate standardele necesare, astfel garantăm cea mai mare fiabilitate de pe piaţă . Pentru a asigura acest lucru, efectuăm o serie de teste pentru a evalua calitatea materialelor utilizate. Rezistența materialului de rășină utilizat în rotorul axial este confirmată de testul de tracțiune.

 

 

Certificat RoHS /  REACH.

Toate piesele și materialele respectă regulamentul european de mediu RoHS / REACH. Panasonic efectuează verificări riguroase asupra a peste 100 de materiale pentru a se asigura că nu conțin substanțe periculoase.

 

 

Proces de fabricație sofisticat.

Productia aparatelor de aer conditionat se realizeaza folosind sisteme avansate de automatizare si foloseste cele mai moderne linii de productie pentru a avea produse din ce in ce mai fiabile. Produsele sunt fabricate eficient, iar calitate produselor este pe primul loc .

 

 

Durată

Scopul nostru principal este să creăm produse cât mai fiabile, ce nu implică costuri suplimentare de întreţinere. De aceea ne supunem aparatele de aer condiționat unei game largi de teste riguroase de durabilitate.

Test de durabilitate.

În laboratoarele noastre am efectuat teste de funcționare. Pentru a demonstra rezistența aparatelor noastre de aer condiționat, testele au fost realizate în condiții mult mai extreme decât cele reale, la care pot fi expuse unitățile . 

 

 

Test de fiabilitate a compresorului.

După testul de funcționare, dezasamblăm compresorul , examinăm mecanismele interne și numeroasele componente pentru a verifica posibila apariție a oricăror defecțiuni.

 

 

 

Test de rezistență la apă.

Unitatea exterioară, care este expusă vântului și ploii, are un grad de protecție IPX4. Plăcile electronice sunt protejate de o rășină împotriva contactului accidental cu picăturile de apă.

Lista Produse

Nu ai niciun produs în coș.