SISTEME DE CONDUCTE PREIZOLATE

Specialistul dumneavoastră pentru sisteme de țevi flexibile şi rigide

Firma
     Brugg Pipesystems face parte din holdingul Brugg Cable reprezentat la nivel internaţional. Grupul Brugg este structurat în 4 divizii (Cabluri, Sisteme de conducte, Cabluri de oţel şi Sisteme de control a proceselor) cu circa 40 de filiale în 11 ţări şi cu reprezentanţe în toate ţările industriale importante. Colaborarea celor aproape 1500 de angajaţi ai diviziilor Brugg creează sinergii pentru clienţii noştri: de ex. tehnologia de control a proceselor este utilizată în reţele centralizate de alimentare cu căldură.

Competenţe de bază
     Brugg Pipesystems AG se concentrează asupra producerii şi comercializării de sisteme de conducte pentru transportul sigur şi eficient al lichidelor, gazelor şi căldurii.
Începând de la acordarea de asistenţă tehnică, continuând cu managementul de proiect şi până la execuția lucrărilor de montaj cu ajutorul personalului propriu bine instruit, Brugg este un partener competent şi de încredere.
    Brugg Pipesystems este activă în 4 domenii: sisteme de alimentare centralizată de căldură şi frig, sisteme industriale, sisteme integrate şi soluţii pentru staţii de alimentare cu carburanţi.
În special în industrie, unde pe lângă produs, clientul solicită şi consilierea tehnică şi pozarea, suntem în măsură să oferim soluții optime. Acest lucru este posibil, datorită gamei foarte mari de produse, a echipei proprii de montaj excelent instruită şi a departamentului nostru intern de proiectare.

Empty tab. Edit page to add content here.