Aquarea T‑CAP mono-bloc generația J R32

decembrie 5, 2022

Ideala pentru proiectele de modernizare si pentru cladirile noi, poate inlocui cu usurinta boilerele pe gaz sau pe ulei

Sistemul ultra performant Aquarea T‑CAP mono-bloc generatia J R32 de la Panasonic Heating & Cooling Solutions este acum furnizat cu optiunea de alimentare cu energie trifazica pentru capacitati de incalzire/racire de 9-16 kW. Aceasta optiune trifazica face posibile proiectele care necesita sisteme de incalzire, racire si apa calda menajera cu o putere de iesire mai mare.

Unitatea integreaza tehnologia cu schimbator de caldura cu conducta dubla, unica de la Panasonic, si astfel unitatea T-CAP puternica poate mentine capacitatea totala de incalzire chiar la temperaturi exterioare scazute de pana la -20°C, fara ajutorul unui incalzitor electric auxiliar. Aceasta inseamna ca nu este nevoie sa supradimensionati pompa de caldura pentru a ajunge la capacitatea necesara la aceste temperaturi exterioare scazute.

 

Pompă de Căldură Panasonic Aquarea Monobloc T-CAP

Aquarea T‑CAP pentru temperaturi extrem de scăzute, renovare și inovație.

Ideală pentru asigurarea menținerii capacității de încălzire, chiar și la temperaturi foarte scăzute. Această linie poate menține capacitatea de ieșire a pompei de căldură până la o temperatură exterioară de -20 °C, fără ajutorul unui încălzitor electric auxiliar*.

În cazul mono-bloc, circuitul de refrigerare este sigilat în interiorul unității exterioare, așa că nu mai trebuie să vă preocupați de cantitatea de agent frigorific per încăpere.

* Temperatura fluxului 35 °C.

Temperatura posibilă a apei, 65 °C**.

Prin optimizarea sistemului și a ciclului frigorific, unitatea poate funcționa la presiune mai mare și poate atinge o temperatură a apei de 65 °C.

**În cazul setării ΔT cu controlerul la distanță la 15 °C și al unei temperaturi ambiante exterioare de 5-20 °C, este posibilă o temperatură de ieșire a apei calde de 65 °C. Chiar și în cazul seriei T‑CAP, capacitatea va scădea când temperatura apei ajunge la 65 °C.

Cum asigură Aquarea T‑CAP aceeași performanță chiar și la temperaturi exterioare de -20 °C

S-a obținut un brevet pentru tehnologia care poate menține capacitatea de încălzire chiar și la temperaturi exterioare scăzute, prin controlul optim obținut prin încorporarea schimbătorului de căldură cu conductă dublă în ciclul de refrigerare.

Schimbător de căldură cu conductă dublă. Agent frigorific cu presiune și temperatură scăzute în 

Pompa de căldură Panasonic păstrează performanţa chiar și la temperaturi extrem de scăzute.

Întreaga gamă T-CAP poate înlocui cu ușurință vechile cazane pe gaz sau petrol. Pompa poate fi ușor racordată la un sistem de încălzire prin pardoseală, cu radiatoare sau chiar la un sistem de ventilo-convectoare. Pentru a crește eficiența și a minimaliza factura pompele de căldură Aquarea pot fi conectate și la un sistem solar, termic sau fotovoltaic.

 

Puncte cheie ale line-up-ului.

·Pompa de căldură, menține, fără ajutorul unui încălzitor electric temperatura fluxului de ieșire, chiar și la temperaturi de până la -20°C.

· Funcții suplimentare ce reduc din factură și îți satisfac nevoile: modul automat, vacanță, boost, uscarea betonului.

·Pompa de căldură afișează consumul de energie electrică, deci puteți duce evidența zilnică a consumului de electricitate.

· Puterea încălzitorului electric (de rezervă) este selectată în funcție de model (3/6/9kW)

· Datorită software-ului performant pompa de căldură poate nu doar sa vă încălzească locuința, dar și să o răcească.

1) Această funcție poate fi activată numai de către un partener Panasonic autorizat.

Eficiență mai mare față de alte sisteme de încălzire.

Pompele de căldură Panasonic au un COP maxim de 4,85 la +7°C ceea ce le face mult mai eficiente decât alte sisteme de încălzire.

· Software-ul unic Panasonic și tehnologia inverter îi permite pompei de căldură să-și adapteze puterea în funcție de temperatura exterioară. Datorită pompei Panasonic veți obține cel mai mic preț pentru încălzire.

· Toate pompele de căldură Aquarea au un vas de expansiune de 10 L montat în interior.

· Noul sistem „zaruri gemene”¹ este inclus în sistem (unitate exterioară cu ventilator dublu).

1) Tehnologia „zaruri gemene” permite celor două ventilatoare să lucreze la viteze diferite. Datorită acestui sistem pompa de căldură reduce la maxim consumul de energie electrică.

· Încălzitorul electric de 3/6/9kW este inclus în pompa de căldură (în funcție de unitate).

· Pompele de căldură Panasonic pot funcționa la temperaturi exterioare de până la -28°C, iar fără încălzitorul electric garantează aceeași capacitate de încălzire la temperaturi exterioare de până la -15°C.

· Pompele de căldură Panasonic sunt foarte silențioase, iar datorită modului „noapte”¹ puteți reduce și mai tare din zgomot.

1)Temperatura pe tur este de 35°C.

Mai mult economie de energie

  1. Indiferent de temperatura exterioară modelul T-CAP este capabil să ofere eficiențe extrem de ridicate.

Lista Produse

Nu ai niciun produs în coș.